Facebook
Google+
Pinterest
YouTube
Blogger
Flickr
Tekintse meg fótóimat a Flickr-en!

Szolgáltatások

Minden munka más és más éppen ezért az áruk is eltérő.

Ahhoz, hogy a legrövidebb idö alatt tudjak önnek pontos árajánlatot tenni, szükséges, hogy az első kapcsolatfelvételnél a lehető legtöbb anyagot juttassa el nekem. Kérjen árajánlatot ajándéktárgy vagy cégtábla készítéshez.

Fotógravírozás karácsonyra!

fotógravírozásLassan, de biztosan közeleg a karácsony, már csak néhány hét van az adventi időszak kezdetéig. Érdemes már ilyenkor elkezdeni a karácsonyi ajándékok beszerzését, ezzel megúszva a nagy kapkodást az utolsó pillanatokban.

Ha szeretnénk mindenkinek valami igazán egyedit és szívhez szólót ajándékozni, akkor a helyzet végképp nem egyszerű. Cégünk egyik fő tevékenysége a fotógravírozás, melynek segítségével szinte bármilyen tárgyra rákerülhet egy általunk készített fénykép, amely így örök emlék marad. Egy kedvenc közös kép a nyaralásról, vagy egy pillanat a kirándulásból – legyen bármelyik, mi rávarázsoljuk kulcstartóra, medálra, érmére, de egyedi ötleteivel is bátran kereshet minket. Egy fotógravírozott ajándéktárgy mindig nagy sikert arat, kellemes meglepetés lehet bármely korosztály számára, a gyerekektől a nagymamákig.

Ha szeretne idén egyedit ajándékozni, válassza a fotógravírozást! Bátran kérje már most ajánlatunkat, ha nem szereti az utolsó napokra hagyni az ajándékbeszerzést!

Ajándéktárgyak kicsit másképp

ajándéktárgyA jól végzett munka mindig meghozza a gyümölcsét, tartja a mondás, de ez a valami a különböző juttatásokon és a béren kívül másképp is igaz lehet. Fontos, hogy motiváljuk dolgozóinkat, és az is, hogy egyértelmű jelét adjuk az elismerésünknek. Ehhez számos egyedi ajándéktárgy áll rendelkezésünkre.

Az alapvető, hogy ahol szükség van rá, ellátjuk dolgozóinkat egyedi névtáblákkal. Ez a munkájuk része és eszköze, de az éves értékelésekkor vagy az évzáró bulin megragadhatjuk arra az alkalmat, hogy ajándéktárgyakat osszunk ki az arra érdemeseknek. A különböző díjak és érmek remek eszközt jelentenek erre, ezek mindig emlékeztetni fogják munkavállalóinkat az elért eredményükre, és a jövőben is komoly motivációt meríthetnek ezekből. Az egyedileg gravírozott díjakon feltüntethetjük, hogy ki kapta, miért és mikor, hogy ténylegesen névre szóló ajándéktárggyal lepjük meg az illetőt.

Készítessen dolgozóinak ajándéktárgyakat elismerése jeleként! Ha engem bíz meg a munkával a pontosság, a precizitás és a minőség garantált!

Lepje meg szerelmét gravírozott ajándéktárggyal!

ajándéktárgy fotógravírozássalMindig felemelő érzés, amikor párunknak ajándékot adunk, ezzel kifejezve szeretetünket és szerelmünket iránta. És annál nincs is szebb ajándék, mint amikor egy személyes meglepetéssel kedveskedünk szerelmünknek.

A DT Gravír Kft. segít megtalálni Önnek a legmegfelelőbb ajándéktárgyat, ami garantáltan elnyeri kedvese tetszését. Számos ajándéktárgy gravíroztatására van lehetőség, amelyekre akár egy emlékezetes pillanatról készült közös fotó is felkerülhet. A fotógravírozás által hosszú évek múltán is újra felidézhetjük azt a közösen megélt pillanatot, amit a képen láthatunk.

Szakembereink a legjobb technikával készítik a szebbnél-szebb gravírozott ajándéktárgyakat, munkánk során a legkiválóbb minőségre törekszünk.

Amennyiben Ön is szeretne egy egyedi és különleges ajándékot adni szerelmének, akkor keressen fel minket elérhetőségeink egyikén és mi elkészítjük a legszebb gravírozott ajándéktárgyat! Tájékozódjon weboldalunkon a különféle lehetőségekkel kapcsolatban!

Nagymamák kedvenc ajándéka: fotógravírozott érme az unokáról!

fotógravírozott érmékMinden nagyszülő életében az egyik legfontosabb személy az unokája. Szeretnének vele minél több időt tölteni, közös programokon részt venni, és akinek csak lehet, eldicsekedni vele. Ezért is minden alkalomra nagyszerű ajándék az unokáról készült fotó! De miért ne bújtathatná ezt is egyedi köntösbe?

A DT Gravír Kft. által készített fotógravírozott érmékkel nem csak egy egyszerű papírfényképet ajándékoz, hanem egy olyan egyedi és tartós, személyre szóló tárgyat, amit tulajdonosa akár magánál is tarthat, mégsem megy tönkre! A papírfénykép elhasználódik, összegyűrődik, elkopik és elszakad, ellenben a fotógravírozott érme maximálisan időtálló, évek múlva, ezredszer kézbe fogva is ugyanolyan minőségű marad.

Lepje meg a nagyszülőket azzal, aminek a legjobban örülnének: egy maradandó tárggyal az unokájukról! Bízza a fotógravírozást a DT Gravír Kft. munkatársaira és biztos lehet benne, hogy gyönyörű ajándékot adhat! Bátran forduljon hozzánk ötleteivel, igényeivel!

Miért fontos egy profi cégtábla?

cégtáblaA cégeknek, egyéni vállalkozóknak kiemelt érdekük, hogy a telephelyet vagy irodát cégtáblával hirdessék, mely nem csupán marketing célokat szolgál, hanem a könnyebb eligazodást is segíti.

A jó cégtábla egyszerű és elegáns. Mivel nem reklámtábláról van szó, így nem kell, hogy reklámüzenetet tartalmazzon, ám a cég neve mellett, ha van rá lehetőség, érdemes feltüntetni a logót, vagy egy profilhoz illő frappáns szlogent, grafikát választani. Fontos, hogy a cégtábla hűen tükrözze a vállalkozás arculatát.
 
Mitől lesz elegáns egy cégtábla? Gravírozással rendkívül egyedi és nívós külsőt varázsolhatunk a felületre, és minőségi munkával hosszútávon is tartós eredményt érhetünk el. A cégtábla kiváló megkülönböztető jegye lehet a vállalkozásnak, és bármely környezetben, változó utcaképben is megállja a helyét.
 
Ha egy igazán egyedi cégtáblát szeretne, válassza a gravírozás technikáját! Nézzen körül weboldalunkon, és kérdés esetén bátran vegye fel a kapcsolatot a DT Gravír Kft. munkatársaival!

Évfordulós ajándék

gravírozott ajándéktárgyMinden alkalommal gondban van, amikor egy ismerősnek, rokonnak kell ajándékot választani? Soha nem tudja, mi lenne a megfelelő választás és rengeteg időt tölt a keresgéléssel? Mi segítünk abban, hogy ezt a problémát egyszer és mindenkorra megoldhassa!

Válassza a gravírozást, aminek segítségével a legátlagosabb ajándéktárgyat is megtöltheti tartalommal, és személyessé teheti. Az évfordulós ajándékok esetében például évről-évre nehezebb valami igazán eredetivel meglepni az ünneplőket, ezért többnyire maradnak a jól bevált sablon ajándékok. Ön ne álljon be a sorba, hanem ajándékozzon szépet, hasznosat vagy érdekeset, de a gravírozást ne felejtse ki!

Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen a mi segítségünkkel plexire, fémre, fára vagy akár bőrre is maradandó gondolatokat gravíroztathat. Egy magvas idézet, egy közös szlogen, egy sokat jelentő évszám mind értékesebbé teszi az ajándéknak szánt használati eszközt vagy dísztárgyat.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és válasszon az évfordulókra is eredeti ajándéktárgyakat! Ha gravírozás, akkor DT Gravír Kft.!

Megörökített pillanatok ajándékba

fotógravírozásSzületésnapra készül? Évfordulójukat ünneplik Kedvesével? Unja a csokoládét, a bögréket, a szíves kispárnákat?  Nem csodáljuk, arról már nem is beszélve, hogy az ilyen különleges alkalmak különleges ajándékot érdemelnek.

Fotógravírozás – a felejthetetlen és különleges ajándék:

Már egy nagyon szép pillanatot megörökítő fénykép is elegendő ajándék lehet, de miért ne bújtatná azt egy megfelelő köntösbe?

A fotógravírozás bármilyen fényes, polírozott felületre megvalósítható. Elég csak kiválasztania az Ön számára kedves képet és meghatározni, hogy milyen ajándéktárggyal szeretné meglepni szeretteit. Lehet öngyújtó, kulcstartó, vagy bármilyen ajándéktárgy, akár egy medál is! Gondoljon csak bele, milyen csodás ajándék lehet kedvesének egy kulcstartóra vagy nyakláncra gravíroztatott fotó, melyen közösen szerepelnek.

Én megígérhetem Önöknek, hogy felejthetetlen élményben lesz része az ajándékozottnak, ha Ön a fotógravírozás elkészítését választja számára, és azt is, hogy a legjobb minőséget kapja, amit csak biztosítani tudok!

Rendhagyó ajándéktárgyak: gravírozott toll

ajándéktárgyA toll, mint ajándéktárgy? Elsőre talán unalmasnak, fantáziátlannak és kiábrándítónak tűnhet ez az ötlet, pedig egy egyszerű toll is tud újat mutatni, ha megfelelő módon tálaljuk!

Egy kicsi átalakítás, egy mutatós ötlet, egy kreatív újítás és máris sokkal többről van szó, mint egy tucatszámba vehető íróeszközről. A gravírozás is lehet ez az apró, de annál nagyobb hatást kiváltó változtatás.

Egy natúr tollat egyedivé varázsolhat egy szép, ornamentikus, gravírozott mintával, de kerülhet rá bármi, ami kis méretben is jól mutat. Nem csupán dekoratívabbá tehető az íróeszköz az ilyen díszítéssel, de lehet belőle évfordulós ajándéktárgy, születésnapi meglepetés, kedves, örök emlék. Idézetek, évszámok, személyes vallomások tollba gravíroztatásával egyszerűen szerezhetünk örömet, állíthatunk emléket egy számunkra fontos eseménynek vagy emlékeztethetjük a szívünknek kedves személyeket arról, hogy sokat jelentenek nekünk. Egy toll a legalkalmasabb erre a célra, hiszen gyakran használjuk és mindig szem előtt van.

Próbálja ki Ön is, a hatás nem marad el! Keresse a DT Gravír Kft.-t bizalommal, és gravíroztasson velünk!

Kézzelfogható egyediség

ajándéktárgy gravírozásaManapság az ajándékozásra már hatalmas iparág épül, így bőven van miből választania annak, akit utolér ez a fajta kihívás. Azt hinnénk, hogy megajándékozni valakit egyszerű feladat, de nem mindegy, hogy valódi örömet szerzünk vagy csak egy jellegtelen kacattal gazdagítjuk az illető ajándékgyűjteményét.

Ez az igazi feladat: olyan ajándékot találni, ami egyedi, személyes és kreatív, amiről mi jutunk a megajándékozott eszébe, ami jelentőséggel bír, ami emlékké válik az évek során. Egy ilyen ajándék megvalósítása nem könnyű, de nem is teljesen lehetetlen feladat, mert a mi segítségünkkel gyorsan és egyszerűen elkészíttetheti!

Gravíroztassa kiszemelt ajándéktárgyait, és tegye őket egyedibbé, személyre szólóbbá! A gravírozás segítségével egy egyszerű ékszerből szívhez szóló emlék válik, az unalmas tollból kedvenc használati tárgy. Idézetek, dátumok, fotók kerülhetnek a választott tárgyakra, egyedivé, karakteresebbé alakítva őket.

Keressen minket bátran, és ismerkedjen meg a gravírozás határtalan világával! Ossza meg ötleteit a DT Gravír Kft. munkatársaival, és csaljunk együtt mosolyt az arcokra!

Honnan ered az ajándékozás hagyománya?

ajándéktárgyA mai világban természetessé vált az ajándékozás, és nincs is annál örömtelibb érzés, mikor apró kedves ajándéktárgyak segítségével, például egy gravírozott kitűzővel, mosolyt csalhatunk szeretteink arcára. Azonban ez nem volt mindig így, az ajándéktárgyak és az ajándékozás szokása régen ennél bonyolultabb volt. Nézzük meg, hogy mennyire!

Az ajándék valaminek a saját vagyonból való átadása, úgy, hogy nem várunk érte ellenszolgáltatást.
Az ajándékozás minden társadalomban más jelentéssel bírt: a jobbágyoknak például kötelező ajándéktárgyat kellett adniuk, ha valamilyen különleges esemény történt földesuruk családjában, ám például az ókori Rómában tiltották azt az ajándékozást, mely túllépett egy bizonyos mértéket, és a házastársak sem ajándékozhatták meg egymást.

Szerencsére mára egyszerűbb az ajándékozás világa, és akkor adhatunk, amikor csak szeretnénk. Lepje meg Ön is szeretteit, és válasszon egyedi, gravírozott ajándékot, melyre ráírathat egy kedves üzenetet, vagy az évfordulójuk dátumát.

Ajándéktárgyak vásárlásához válasszon minket!

Pecsétnyomó – Ami nem hiányozhat a gördülékeny munkához

pecsétnyomóMinden vállalkozás számára ismert tény, hogy a szerződések, hivatalos iratok és egyéb, a cég működésében szerepet játszó dokumentumok formalitása az alján szereplő pecséttől és aláírástól függ. Egy cég pecsétnyomója tartalmazhatja a társaság logóját, nevét, székhelyét, dátumot, de akár a vállalkozó aláírását is.

Egy minőségileg legyártott pecsétnyomó időtálló társ lehet a cég életében. Egyedi kialakítással kiemelheti az üzleti világ kavargó forgatagából, értéket és elismerést reprezentálva. A hivatalos pecsétnyomó fémből készül, így kialakítását gravírozással végzik. A modern technikáknak köszönhetően szinte nem létezik lehetetlen, így legyen a vállalkozás logója vagy neve akármilyen bonyolultnak tűnő, biztosan elkészíthető hozzá az azt viselő pecsétnyomó is.

Amennyiben Önnek is szüksége van egy megbízható pecsétnyomóra és szeretné egyedi kivitelezésben megrendelni, forduljon hozzánk bizalommal! Személyes igényeihez igazodva a legmagasabb színvonalon alakítjuk ki a megrendelt terméket!

Egy elegáns névtábla a siker kulcsa!

névtáblaAmikor névtáblákat emlegetünk, sokaknak elsőre a lakások ajtaján, kapuján vagy a postaládán található darabok jutnak eszükbe. Igaz, ezeknél is fontos, hogy a megjelenésük igényes legyen, ámde ennél sokkal fontosabb, hogy az irodákban, közintézményekben olyan névtáblák kerüljenek kihelyezésre, amelyek már eleve megbízhatóságot és stílust sugároznak.

Márpedig mi más lehetne ilyen, mint a gravírozott névtábla? Egy kellően elegáns tábla nem csak azt sugallja, hogy akinek a neve rajta áll, komoly és megfontolt ember, ezzel együtt pedig rendkívül megbízható is, hanem akár az egyéb pozitív személyiségjegyek is kiemelhetőek egy jó betűtípus megválasztásával.

Adjon Ön is a megjelenésre és használjon gravírozott névtáblát az irodája ajtaján vagy akár a saját asztalán, hiszen ne feledje, a jó benyomás keltése sokszor nem az első személyes találkozásnál kezdődik el!

Amennyiben úgy döntene, hogy szeretné kihasználni a gravírozott névtáblák előnyeit, keressen minket bizalommal, és mi megalkotjuk az Önhöz illő darabot!

Gravíroztasson névtáblát munkavállalóinak!

névtábla gravírozásA több embert foglalkoztató nagyobb cégek esetén mindenképpen szükséges egy egységes arculat megteremtése, amit a cég minden helyisége és dolgozója képvisel. A céges egyenruha kötelező viselete napjainkban viszonylag ritka és kevésbé elfogadott. Emiatt azonban nem kell feladnunk az egységes céges megjelenést!

Cégünk vállalja minden dolgozónak az egységes névtáblák gravírozását, minőségi alapanyagokból. Az ügyfelek számára ezzel még szebb képet adhat vállalkozásáról, hiszen a szépen elkészített, gravírozott névtáblák is jelképezik az összetartást, ezáltal a minőségi munkát. A gravírozott névtáblán érdemes feltüntetni a név mellett a pozíciót és a cég logóját is. Ennek köszönhetően az ügyfelek rögön láthatják a munkatársak nevét és a cégen belül betöltött szerepét is, ami megkönnyíti számukra a kapcsolattartást.

Bízzon meg minket cége névtábláinak gravírozásával és biztos lehet benne, hogy minőségi munkát nyújtunk! Várjuk hívását a cégtáblák és pecsétnyomók készítésével kapcsolatban is!

Egyedi mintával ellátott beütőt szeretne?

beütőA beütők használata sok évszázadra nyúlik vissza, mikor még a családi címerek minden vagyontárgyon fellelhetőek voltak, vagy a kereskedők a portékát ennek segítségével jelölték. A beütők főként vasból készült eszközök, melyek segítségével fába, bőrbe, műanyagba vagy akár üvegbe is képesek bizonyos szimbólumokat nyomni, anélkül, hogy a felület sérülne. A beütők lehetnek számok, betűk, címerek, logók és szinte bármilyen szimbólumok.

Míg régen egy beütő elkészítése aprólékos és hosszas folyamat volt, melyet általában vésővel és kalapáccsal alakítottak, addig napjainkban a gravírozás technikájának köszönhetően ez sokkal rövidebb és kidolgozottabb feladat lett. Ma már nem létezik olyan minta, amit ne lehetne tárgyba gravírozni, legyen az bármennyire is aprólékos.

Ha Ön is szeretne egyedi mintával ellátott beütőt, melynek segítségével termékeit jelölheti, esetleg más célú felhasználásra, forduljon hozzánk bizalommal! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!

Minden, ami gravír, a munkahelyre is

gravírozásA gravírozásról sokaknak a gravírozott ajándéktárgyak jutnak az eszébe, pedig az évszámokkal ellátott tollak, idézetekkel vésett ballagási medálok és eljegyzési gyűrűk mellett a munkahelyi környezetben is bőven akadnak olyan használati tárgyak, amelyek gravírozással kiegészíthetők.

Az irodában számos olyan kiegészítő, mindennapos használati tárgy van, amire kifejezetten gravírozással lehet eligazításra szánt információkat, hivatalos adatokat felvinni. Ilyen például a névtábla, de kerülhet gravírozott felirat az üvegajtókra, eligazító táblákra is. Készülhet személyre szóló kitűző, jól jöhet ez a technika akkor is, ha egyedi pecsétnyomóra van szükség, és akkor is fel lehet használni, ha elegáns, egyedi cégtáblát szeretnének csináltatni a tulajdonosok. Tehát a lehetőségek száma szinte végtelen.

Forduljon hozzánk bizalommal, mi minden ötletre nyitottak vagyunk! Korszerű eszközökkel, modern technikával és szakképzett, rutinos szakemberekkel várjuk Önt akkor is, ha irodai kiegészítőket szeretne gravíroztatni!

A legszebb ajándék

Egy igazán egyedi ajándékkal szeretné meglepni szeretteit? Ez esetben ismerje meg a fotógravírozást! Ez egy nagyon különleges eljárás, hiszen a kép egy Ön által hozott, vagy emailben küldött fotó alapján készül, amely mechanikusan, úgynevezett kopogtatással készül. Azt azonban fontos tudni, hogy a gravírozandó felület csakis sima fényes és egyenletes lehet.

Annak ellenére, hogy sokak számára a fotógravírozás újdonságnak tűnhet, rendkívül nagy népszerűségnek örvend. Hogy a gravírozás milyen anyagra kerül, annak csak a képzelet szabhat határt. Legyen szó éremről, aranyozott, ezüstözött medálról és egyéb ajándéktárgyról, bármit is választunk, garantáltan elbűvölő lesz az eredmény. A fotógravírozás egy rendkívül személyes módja szeretetünk kifejezésének. Előny továbbá, hogy sokkal egyedibb is, mint a hagyományos ajándéktárgyak.

Válassza Ön is a fotógravírozást, és tegye személyessé az ajándékot, amellyel egy közel álló személyt szeretne meglepni! Egyedi igényeivel bátran keresse cégünket a feltüntetett elérhetőségeinken!

A tökéletes évfordulós ajándék

fotógravírozásMinden párkapcsolatnak megvannak a maga ünnepelt dátumai. Ezek lehetnek a megismerkedés pillanatai, a házasságkötés napja, az első közös gyermek születésének dátuma, vagy bármi más, a kapcsolatban élő két ember számára fontos időpont. Természetesen, ahogy minden ember más és más, úgy a kapcsolatok is eltérőek lehetnek, így az is, hogy ki, miként ünnepel egy fontos eseményt. A fotógravírozás például tökéletes évfordulós ajándékként szolgálhat bárki számára!

Bár az eszközök változtak, a fotók készítése még manapság is nagy szerepet játszik minden ember életében. A fotók segítenek megemlékezni egy eseményről, személyről vagy helyről. Tárolják azokat az emlékeket, melyeket mi magunk nem feltétlenül elevenítünk fel napi szinten. Azonban sokan ezeket a fotókat elektronikus tárolók segítségével őrzik meg. A kézzel fogható emléknél azonban nincs szebb és tökéletesebb ajándék! A fotógravírozás segítségével kézzelfoghatóvá tehetünk egy-egy emléket!

Legyen szó bármilyen tárgyról, a fotógravírozás segítségével tökéletesen egyedivé varázsolhatja! Ha Ön is szeretné személyre szóló, és valóban különleges ajándékkal meglepni kedvesét, keressen minket bizalommal!

Egyedi elképzelések, remekbe vésett bőrnyomók

bőrnyomóAz ünnepek közeledtével mindenki ajándéklázban ég, és ahogyan meghalljuk a gravírozás szót, mindenkinek azon nyomban az elterjedt és közkedvelt ajándéktárgyak jutnak eszébe, mint a fotó gravírozás lehetőségei, egyedi névtáblák, kitűzők.

Cégünk, a DT Gravír Kft. ezek mellett a kissé elfeledett lehetőségeket is szeretné visszahozni a köztudatba!

Egyedi tervek, pontosított elképzelések alapján vállaljuk bőr termékek jelölésére szánt minőségi bőrnyomók igény szerinti elkészítését. Első lépésként kiemelkedően fontos az ügyféllel, azaz Önnel, a kommunikáció, a precíz leírás, hogy az elkészült nyomóklisé pontos mása legyen az elképzeléseknek. Ezek után grafikai programokkal további tervezés vezet a kivitelezéshez, hogy mielőbb megkaphassa a kívánt bőrnyomót. A CNC-forgácsoló technológiával készült nyomatok időtállóak, a legrészletesebb ábrákat is maradéktalanul visszaadják.

Álmodja meg! Nyomja bőrre! A bőrnyomó kivitelezését pedig bízza Ránk! Kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Festett, műgyantázott kitűzők készítését vállaljuk!

festett, műgyantázott kitűzőMinőségi szolgáltatást keres kitűzők tervezéséhez és gyártásához? Ne keressen tovább, hiszen máris megtalálta! Nálunk festett, műgyantázott kitűzőket is rendelhet a különböző gravírozott ajándéktárgyak, érmék, táblák mellett.

Milyen esetekben lehet szükség festett, műgyantázott kitűzőre? Az ilyen kitűzőket fel lehet használni például névtáblák készítésekor. Egy-egy konferencia, sajtótájékoztató vagy szakmai találkozó alkalmával jó szolgálatot tesznek a résztvevők megnevezésekor.

A festett, műgyantázott kitűzőket egy cégen belül is fel lehet használni például arculati elemként. Az alkalmazottak számára készített kitűzőkön szerepelhet a cég logója, színei, esetleg szlogenje is, ami jelzi mindenkinek, hogy az adott cég mivel is foglalkozik. Egy ilyen festett, műgyantázott kitűzőre kerülhet még rangjelzés, rendfokozat vagy címer is, attól függően, hogy épp mire van szükség.

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Gravírozás: exkluzív, időtálló ékszerek

Gravírozás: exkluzív, időtálló ékszerekAz ékszer kiváló ötlet, ha ajándékba szánjuk, hiszen mindenki örül egy szép darabnak. Az ékszer nem egy rövid életű ajándék, sőt a megbecsült daraboknak története van. Vigyáznak rájuk, gondoskodnak róluk, tovább adják őket tulajdonosaik.

Éppen ezért az ajándékba szánt ékszert gondosan kell kiválasztani, hogy ne csak a minősége legyen kifogástalan, de stílusában is tökéletes legyen a megajándékozott számára. Ha már megtalálta azt a medált, gyűrűt, karkötőt vagy nyakláncot, amivel örömet szerezhet, de úgy érzi, valami még hiányzik, fontolja meg az ékszer gravírozás lehetőségét.

A gravírozott ékszerek sajátossága, hogy kiemelkednek a többi darab közül, hiszen nincs belőlük még egy. A nemes fémbe vésett szavak, motívumok olyan exkluzív és időtálló kiegészítővé teszik a hétköznapi darabokat is, amelyeket biztosan nagy becsben tartanak majd újdonsült tulajdonosaik.

Forduljon hozzánk bizalommal, tegye ajándéktárgyait exkluzívvá és felejthetetlenné ékszer gravírozással!

Fotógravírozás: A látványos megoldás!

fotógravírozásKülönleges és egyedi ajándéktárggyal szeretné meglepni szeretteit? Akár el is készíttetheti azt a mi segítségünkkel. A fotógravírozás egy olyan lehetőséget kínál, ami a fotókat új formában jeleníti meg és dekoratív dísztárgyat csinál belőlük.

A fotógravírozásnak köszönhetően bármilyen hagyományos vagy digitális fényképet speciális technika segítségével jeleníthetünk meg valamilyen sík, fényes felületen. Lehet egy szépen megformált papírnehezék, egy impozáns asztali dísz, de ugyanúgy kerülhet fotó egy praktikus kulcstartóra vagy akár nyakba akasztható medálra is. Ön kitalálja, és mi pedig megvalósítjuk Önnek. Szívesen fogadunk bármilyen ötletet, de akár a már meglévő referencia munkáinkból is meríthet ihletet.

A fotógravírozással készült tárgyak felidézik az emlékezetes pillanatokat, melyeket aztán továbbajándékozhat, hogy a nagymama polcát, a barátnő íróasztalát vagy akár a saját otthonát díszítsék.

Keressen minket bizalommal, és ismerje meg a fotógravírozásban rejlő lehetőségeket!

 

Szolgáltatások

 • Cégtáblák
 • Adattáblák
 • Névtáblák
 • Pecsétnyomók
 • Plombabetétek
 • Nyomóklisék
 • Szárazprések
 • Éremszerszámok
 • Jelvényszerszámok
 • Ajándéktárgyak
 • öntőformák
 • Kitűzők
 • Fotógravírozás
 • Szikraelektródák
 • Beütők
 • Tipnik

Anyagok

 • műanyag
 • réz
 • alumínium
 • acél
 • fa

Árajánlathoz szükséges:

 • logók
 • méretek
 • elképzelések
 • szövegek